Bli medlem?

Hur du söker medlemskap i Konsthantverkarna i Ystad
Börja med att läsa igenom denna text, passar det dig och ditt skapande liv så kan du bara kontakta oss, så skickar vi ansökningsformulär och övrig info.
Vi vill att ditt konsthantverk kompletterar vårt övriga sortiment och vi strävar efter en hög kvalité och ett varierat utbud i vår gemensamma butik. Ditt konsthantverk ska vara egentillverkat och din egen design.
Du får en egen plats för dina produkter i butiken, vi presenterar  dig på vår webbplats och i vårt nyhetsutskick till andra intresserade, du får en länk till din webbplats. Ditt skapande kommer också att visas i olika reklamsammanhang för Konsthantverkarna i Ystad som foldrar, presentkort, banderoller.
Vår butik har en kontinuerligt ökande försäljning och Jens Jacobsens hus besöks av över 19.000 personer på ett år. När vi jobbar i butiken säljer vi med glädje det som huset saluför, och ser till att lära oss våra kollegers tekniker och kan berätta hur och var de jobbar. Föreningen har ett godkänt kassaregister med konto för varje medlem och en samvetsgrann kassör.
Utbetalning av försäljningen minus provision sker i slutet av varje månad.

När vi fått din ansökan så kontaktar vi dig, så snart vi kan.
Vi bokar en dag du kan komma till butiken, ta med några produkter som representerar dig.
Samtliga medlemmar får möjlighet att se dina alster och ge sitt samtycke vi följer majoritetens beslut och meddelar dig.
När du blivit invald som ”provmedlem” får du en mentor som visar dig tillrätta och som du kan vända dig till med frågor.

Så här går det till i föreningen Konsthantverkarna i Ystad
Alla medlemmar och provmedlemmar deltar med eget arbete. Detta innebär ca: två-tre dagars 
butiksarbete per månad, medlemsmöten, veckostädning ungefär en gång på en två månaders period. Under din provperiod på sex månader är du med oss som provmedlem, du ska känna om vi passar för dig och vi ska känna att du passar med oss!
Under provperioden betalar du en månadsavgift på 250 kr + moms till föreningen, som i sin tur tar ut 10 % i provision av din försäljning. 
Om du efter sex månader vill bli medlem och blir invald i föreningen, betalar du en 
inträdesavgift till föreningen på 1500 kr. 
Uppsägningstiden av medlemskap i föreningen är sex månader.

Kontakta:  konsthantverkarna.ystad@gmail.com

 

 

 

 

 

Comments are closed.